• (0342) 317 17 71

Dicle Üniversitesi ev sahipli­ğinde 05-06 Ocak 2024 tarihlerinde Diyarbakır’da Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen GÜDKAF’24-Güneydoğu Kariyer Fuarına Meslek Yüksekokulu olarak yoğun ilgi gösteren öğrencilerimiz ile katılım sağlanmıştır.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yer alan; 15 Üniversitenin öğrencilerinin katıldığı kariyer odaklı büyük çaplı bölgesel organizasyonda bulunmak öğrencilerimiz açısından da yararlı olmuştur. Öğrencilerimize gidiş-geliş ve etkinlik sürecinde eşlik eden Öğr. Gör. Hasan SAÇIKARA, fuarla ilgili olarak “öğrencilerimiz GÜDKAF’24 fuarı kapsamında, kamu ve özel sektör stantlarını ziyaret etmiş olup, eğitim süreci sonunda kariyer olanakları, iş başvuru koşulları, iş yaşamında karşılaşılabilecek fırsatlar ve zorluklar konularında bilgi sahibi olmalarının sağlandığını ifade etmiştir. Ayrıca fuar kapsamında çeşitli salonlarda düzenlenen seminer, konferans ve söyleşilere katılan öğrencilerimiz birçok konuda bilgilenme olanağına kavuşmuşlardır.

Öğrencilerimiz, gelecekte kariyer olanaklarının sergilendiği bu bilgilendirici ve keyifli organizasyondan ötürü, Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz yönetimine teşekkürlerini sunmuşlardır.