Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Atilla Ahmet UĞUR,  Üniversitemiz Kalite Komisyonu Üyesi Öğr. Gör. Gaye AYRANCIOĞLU ve Üniversitemiz Kalite Geliştirme Koordinatörü Öğr. Gör. Derya ÖZÇALIŞKAN ile Meslek Yüksekokullarının akreditasyon süreciyle ilgili toplantı gerçekleştirdiler. Öğr. Gör. Derya ÖZÇALIŞKAN'un;   MEDEK ( Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) ve Meslek Yüksekokullarının akreditasyonu  hakkında bilgilendirme yaptığı görüşmede  Prof. Dr. Atilla Ahmet UĞUR,  Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunun akreditasyon sürecinde Meslek Yüksekokulları arasında öncü  olacak çalışmalar yaptığını, bazı programlarda başlatılan Uygulamalı Eğitim ile öğrencilere yeni yetkinlik ve beceriler kazandırılmasının  hedeflendiğini, yüksekokulun bu yaptığı çalışmalar ile  akreditasyon hazırlık döneminde olduğunu belirtmiş ve akreditasyon başvurusu için yapılacak adımlar istişare edilmiştir.