Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü öğrencileri Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 2022 Gapshoes Fuarı’na katıldı.
Dış Ticaret Bölümü Öğr.Gör.Dr. Ayça PEKMEZ BAHÇECİ ve Öğr.Gör. Ahmet KÖPRÜBAŞI gözetiminde gerçekleştirilen teknik gezide ulusal pazarlama, uluslararası pazarlama, lojistik, gümrük ve dış ticaretle ilgili uygulamada karşılaşılan sorunlarla ilgili firmalarla görüşüldü. Firmalar ile öğrencilerimizin görüşmeleri esnasında sektörel anlamda lojistik, gümrük, pazarlama ve dış ticaret faaliyetlerinin firmanın gelişimini etkileme süreçleri değerlendirildi. Firma yetkilileri ile dış ticaret öğrencilerinin istihdamı ve staj talep istekleri hususunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda Gezer, Akınal Bella, Polix Terlik, Boncuk Poli Terlik, Sedef Ayakkabıcılık, Azim Kundura, Levent Aksin Ayakkabıcılık, Galler Ayakkabıcılık ve Ramiz Kundura Ayakkabıcılık firma yetkileri bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaştı.