Yüksekokulumuzda, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) işbirliği ile hazırlanan, “Sigortacılık Sektöründe Kariyer” konulu konferansı düzenlendi. Öğr.Üyesi Dr. Erhan AKARDENİZ, Öğr.Gör.Dr. Merve GÜNGÖR PARLAKYİĞİT ve Öğr.Gör.Feyzanur GÖK’ün destekleri ile gerçekleştirilen konferansa, Gaziantep Ticaret Odası 41 - Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Dilek YILMAZ, konuşmacı olarak katıldı.

Gaziantep Ticaret Odası 41 - Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Sayın Dilek YILMAZ, Sigortacılık sektörü hakkında bilgi vererek, öğrencilerin kariyer planlamalarında dikkat etmeleri gerekli hususlardan ve iş hayatında başarılı olabilmeleri için tavsiyelerde bulundu. Daha sonra Dilek YILMAZ hanımefendi iş hayatındaki tecrübelerini paylaşarak öğrencilerden gelen soruları cevapladı.