• (0342) 317 17 71

Üniversite sanayi işbirliği kapsamında, Gaziantep Üniversitesi GÜSEM tarafından Gaziantep Sanayi Odası; Basınla İlişkiler, Medya Takip, Sosyal Medya ve Dijital İletişim birimlerinde görev yapan personellere yönelik “Süreç Yönetimi” kursu düzenlendi.

 

Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Pınar GÖKPINAR eğitmenliğinde gerçekleştirilen eğitim iki gün sürdü.

 

Kurum kültürü, kurumsal imaj, itibar yönetimi, Basın Bürolarında çalışanların görev ve sorumlulukları geleneksel ve çevrimiçi basın bülteni yazımı, sosyal mecraların etkin kullanımı ve kurum dışı- kurum içi iletişim konularının ele alındığı eğitimde Gökpınar, “Tüm dünyada büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanmakta, bunun yansıması ve dijitalleşmeyle birlikte iletişim, halkla ilişkiler, habercilik anlayışında da geleneksel bakış değişmiştir. Kurumların görünürlük kazanmak ve itibar yöntemiyle; müşteriler, ortaklar, rakipler ve kamuoyu nezdinde doğru algı oluşturabilmek; ancak bu değişim ve dönüşüme ayak uydurmakla sağlanabilecektir” ifadelerine yer vermiştir.

 

Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan ÜNVERDİ ise; Üniversite-Sanayi işbirliğine büyük önem verdiklerinin altını çizerek, Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü'ne, GÜSEM'e ve katkılarından dolayı Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Pınar Gökpınar'a teşekkürlerini iletti.