Yüksekokulumuzda, 2019-2020 eğitim öğretim dönemi kapsamında birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim elemanları, idari personel ve birinci sınıf öğrencileri katıldı.

Programın sunumu Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Atilla Ahmet UĞUR tarafından gerçekleştirildi. Prof.Dr. UĞUR, öğrencilere akademik hayatları boyunca edinmeleri gereken bilgiler yanında hayata dair tecrübelerini aktardı.

Bölümlerin hoca tanıtımlarının yer aldığı eğitimde, öğrencilerin uyması ve dikkat etmesi gereken kuralları içeren bilgiler verildikten sonra eğitim, soru cevap kısmıyla sona erdi.