• (0342) 317 17 71

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda 22.04.2019 tarihinde başlayan futbol turnuvasında finale gelindi. Toplamda 8 takımın karşılaştığı turnuvada finalistler Bankacılık-2 ile Muhasebe-1 takımları oldu. Final karşılaşması sonucunda Muhasebe-1 takımı Bankacılık-2 takımını 6 – 4 yenerek 2018-2019 futbol turnuvası şampiyonu oldu.

Her iki takımın da finale yakışır bir şekilde oynadığını belirten Müdür Yrd. Öğr.Gör. Aykut DİREZİNCİ, “Gerek turnuvanın başından beri gerekse de finalde oynanan oyunda olsun fair play tadında ve teknik anlamda zevkli maçlar oynandığını belirtmek isterim. Aslında final maçlarında benim için kazanan daima iki takımdır. Çünkü birçok maç yaparak ve diğer takımları eleyerek geldiklerinden bana göre her iki takımda birinciliği hak eder. Ama her oyunun bir kazananı olması gerektiği için birinci bu oyunda Muhasebe-1 takımı olmuştur. Yine de öncelikle ikinci olan Bankacılık-2 takımını tebrik ederek birinci olan takımı kutluyoruz” dedi.

Turnuva sonunda, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Aykut DİREZİNCİ turnuvayı organize eden Menkul Kıymet öğrencilerinde Ömer KARABAĞ ile Tahir NOYAN’a teşekkürlerini ifade etti. Ayrıca turnuva boyunca maçlara hakemlik yapan Memet UÇAR’a da emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Maç sonunda oyuna katılan tüm takım oyuncularıyla birlikte kokteyl düzenlenerek turnuva sonu tatlıya bağlandı…