• (0342) 317 17 71

         

        2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında başlatılan Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamındaki uygulamalı dersinin finali, Mühendislik Fakültesi konferans salonunda teşekkür belgeleri takdim edilerek sonlandırıldı.

 

        Genel amacı, pilot bir okul seçilerek maddi ve manevi imkânları sınırlı olan ailelerin çocukları için çevre-doğa, kültür sanat gezileri düzenlemek olan projeye Yönetim ve Organizasyon Bölümü, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü ve Finans–Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü’nden yaklaşık 75 öğrenci katılmıştır.

 

        Proje kapsamında Yüksekokulumuz öğrencileri rehberlik etmeleri için, belirlenen ilköğretim öğrencilerini gruplar halinde okullarından alarak tiyatro gösterilerine katılmış, Gaziantep turu düzenlemiş ve Gaziantep kültürü hakkında çeşitli müzelere götürmüştür. Ayrıca son olarak hayvanat bahçesi gezisi yapılarak proje tamamlanmıştır.

 

        Projenin kapanış töreninde TDP Ofisi proje uzmanı İpek TEZEL, katkılarından dolayı Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Gaye AYRANCIOĞLU’na ile bölüm öğretim elemanı Öğr.Gör. Özlem UÇKUN’a, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Aykut DİREZİNCİ’ye, Finans–Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Ali ASLAN’a ile bölüm öğretim elemanı Öğr.Gör. Hidayet KILIÇ’a ve proje de yer alam bölüm öğrencilerine sonsuz teşekkürlerini ifade ederek katılım belgelerini takdim etti.