• (0342) 317 17 71

Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu ve CEYBER Eğitim Teknolojileri Ticaret A.Ş. arasında imzalanan hibe protokolü çerçevesinde kurulan MUSTAFA CİVELEK ÇAĞRI MERKEZİ LABORATUVARI açılış töreni gerçekleştirildi.
13 Aralık 2022 tarihinde Gaziantep Merkez Kampüsü’nde gerçekleşen açılış törenine, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Arif ÖZAYDIN, SBMYO Müdürü Prof. Dr. Atilla Ahmet UĞUR, CEYBER Genel Müdürü Ergun CİVELEK, Gaziantep Üniversitesi Akademik ve İdari Kadrosu yanında çok sayıda öğrenci katıldı.
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu,  Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü;  Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programlarında,  Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü; E-Ticaret ve Pazarlama Programında kayıtlı öğrencilerin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini artırma ve mesleki becerilerini geliştirmeleri amacıyla Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile CEYBER Eğitim Teknolojileri Ticaret A.Ş firması arasındaki işbirliği hedeflenerek, Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu bünyesinde kurulacak olan Çağrı Merkezi Hizmetleri laboratuvarı için gerekli ekipmanların CEYBER Eğitim Teknolojileri Ticaret A.Ş. tarafından hibe edilmesi ve kurulacak laboratuvara CEYBER Genel Müdürü Ergun CİVELEK’ in merhum babasının adı olan “MUSTAFA CİVELEK ÇAĞRI MERKEZİ LABORATUVARI” adının verilmesi Gaziantep Üniversitesi Senatosu tarafından onaylanmıştı.
Açılış konuşmasında Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif ÖZAYDIN, “Üniversite olarak hem akademi, hem iş dünyası arasında karşılıklı fayda üretebileceğimiz işbirliklerine önem veriyoruz. Bu çerçevede bu girişimin çok değerli ve öğrencilerimizi iş dünyasına hazırlamak adına önemli bir adım olmuştur” şeklinde değerlendirmede bulunurken,  Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Atilla Ahmet UĞUR ise , CEYBER Eğitim Teknolojileri Ticaret A.Ş ile yapılan bu protokolün ve kurulan Mustafa CİVELEK Çağrı Merkezi Laboratuvarı’nın yeni nesil cihazlarla, çevrim içi eğitimlerle, iş dünyasıyla doğrudan temas edileceğini özellikle pandemi süreciyle gelişen e-ticaretin önemli bir parçasının çağrı hizmetleri olduğunu, öğrencilerimizin eğitim yaşamına ve gelecek planlamalarına çok önemli bir katkı sağlayacağını, bu anlamda Türkiye’de örnek bir proje olduğunu, yüksekokul olarak amaçlarının iş dünyasından ve yaşamdan izole olmuş, kendi içine dönük eğitim yapan bir Meslek Yüksekokulu olmaktan ziyade,  modern iş dünyasının gereklerini kavramış, dışa dönük ve birçok paydaşla uygulamalı eğitim, staj ve iş yerinde uygulamalı eğitim şeklinde kendini tasarlamış bir vizyona sahip olduğunu ifade etti. UĞUR, konuşmasını CEYBER Genel Müdürü Ergun CİVELEK’e ve sürece katkı veren tüm çalışanlarına teşekkür ederek tamamladı. 
Kurdele kesimi sırasında konu ile ilgili değerlendirmede bulunan CEYBER Genel Müdürü Ergun CİVELEK “Ceyber olarak hedefimiz öncelikle mesleğini severek yapacak, özgüveni tam ve her daim gelişime açık bireyler görmektir. Günümüz koşullarında teknolojinin sınırsız ve hızlı evrildiği, tahmini olmayan muğlak koşullara sahip bir devirdeyiz. Genç kardeşlerimizin bu koşullara hızlı uyum sağlaması ve kendilerini sürekli hazırlamaları gerekmektedir. Bu imkânı bize veren Gaziantep üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Arif Özaydın, Prof. Dr.  Atilla Ahmet Uğur ve çok kıymetli eğitmenlerimiz ile emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
Çok sayıda akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen açılış töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.